U tri natjecateljska dana kadetkinje su odigrale ukupno 60 utakmica, a najbolje su i ove sezone bile mlade igračice HAOK Mladost, koje su u finalu ponovno kao i sezonu prije pobijedile ekipu ŽOK Osijek 06, i to rezultatom 3:1 (20:25, 25:23, 26:24, 25:16).

Od hrvatskih ekpa medaljama su se okitile odbojkašice LInge i Agrotehnike. Na 22 odbojkaska terena, 46 klubova,241 ekipa, ,više od 1200 natjecatelja, više od 100 trenera,26 sudiaca i preko 400 odigranih utakmica.

Pogledajte snimku najneuobičajenih dignutih lopti, a nakon kojih je uslijediio uspješan smeč

Mika Grbavica, hrvatska kadetska i mlađe kadetska reprezentativka Hrvatske iz OK Linga iz Osijeka na proteklom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje proglašena najboljom igračicom prvenstva. Njezina klupska kolegica, Ira Merkaš, izabrana je za najbolju blokericu turnira

Već drugu godinu zaredom mlađe kadetkinje OK Čepina i OK Linga iz Osijeka na prvenstvu u ovoj kategoriji sudjeluju sa zajedničkom selekcijom. U Rovinju na otvorenom prvenstvu Hrvatske ta je selekcija osvojila prvo mjesto. Kod mlađih kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa OK Mladost Marina Kaštela. Mika Grbavica izabrana je za najbolju igračicu prvenstva

Čak 18 ekipa šest mjeseci se borilo na odbojkaškim terenima da bi dobili konačni redoslijed u kategoriji mlađih kadetkinja, a to su djevojčice rođene 2001.godine i mlađe. Zajednička ekipa Čepina i Linge natjecala se ove, za razliku od prošle godine, pod imenom OK Linga. Ove igračice trenera Mihaele Grbavice, Jasmina Mašića i Ivana Pospišila osvojile su prvo mjesto, ispred ŽOK Osijeka 06.

<< Početak < Prethodno 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 8 od 21
odbojka.hr