U finalnoj utakmici prvenstva Slavonije i Baranje juniorke ŽOK Osijeka pobijedile su vršnjakinje iz ŽOK Vinkovci rezultatom 3:0. Obje ekipe plasirale su se na državno u Zadru.

Tri osječka kluba na turniru ulične odbojke u Apatinu su nastupili sa svojim igračicama koje su tek počele trenirati nakon korone. Njih 30tak svrstanih u devet ekipa i šest starosnih skupina  osvojili su druga ili treća mjesta u svojim grupama, i svaka igračica igrala od dvije do četiri utakmice

Mlađe kadetkinje OK Đakovo, AOK Osijek, OK Enna Vukovar i OK Nova Gradiška na natjecanju skupine u Gradskom vrtu odmjerili su snage. Igrali su ukupno šest utakmica, svatko sa svakim. Sve tri pobjede imale su mlađe kadetkinje vukavarskih super ligašica, dok su djevojke rođene 2007. godine i mlađe  iz AOK Osijeka pobjedama nad Đakovom i Novom Gradiškom osvojile odlično drugo mjesto i pored toga što im je falilo nekoliko igračica.

S postavom koja se prvi puta sastala, sistemom s dva tehničara i bez mogućnosti zamjene AOK Osijek gostovao je kod Ferivija u sklopu 1b  ligaške utakmice 20.kola. (......VIDI REZULTAT....)

AOK Osijek je protiv Đakovčanki koje su pretendenti za ulazak u 1.ligu prvi set vodio čak s 21:13, da bi na kraju ipak taj set izgubile s 25:22. Tako su na kraju ostale samo na prijetnji. (--- VIDI REZULTAT---)

AOK Osijek, druga ekipa, u Vukovaru je odigrala susret 2.hrvatske odbojkaške lige istok protiv druge ekipe vukovarskog super ligaša. I nakon dugotrajne borbe i sjajne atmosfere pred 60-tak ljudi u publici s 3:2 pobjedile su Osječanke. (---VIDI REZULTAT---)

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 25
odbojka.hr