U posljednjih šest utakmica u čak pet utakmica osvojani su bodovi. Jedino su odbojkašice iz Vinkovaca bile nepremostiva prepreka. Zadovoljstvo je to veće ako se uzme činjeica podatak da do prije pet kola ova ekipa nije imala ni jednu pobjedu u prvom dijelu prvenstva i bila posljednja na tablici. (..... VIDI FOTOGRAFIJE....)

Male odbojkašice OK Slavonski Brod, OK Valis Aurea iz Požege i AOK Osijeka odigrale su turnir u dvorni Brod u Slavonskom Brodu turnir u Maloj odbojci koji se boduje i za prvenstvo Slavonije i Baranje. Radi se o konkurenciji djevojčica rođenih 2009. godine i mlađe koji igraju po sistemu četiri protiv četiri. Domaće male odbojkašice su pobijedile obje utakmice, dok su Osječanke pobijedile vršnjakinje iz Požege.

Pobjeda protiv Čepina u 2.ligi, kao i dobra igrau u Slavonskom Brodu gdje su poražene, te u četiri utakmice 1b lige za redom gdje su uzele bodove odbojkašice AOK Osijeka ušle su u mirnu fazu u obje lige. Uz to imaju i dobre izglede da prođu grupu i kadetskoj kategoriji.

ŽOK i AOK Osijek u ženskoj, te MOK Mursa u muškoj konkurenciji nastupiti će na prvenstvu Hrvatske u Zadru za juniorke i juniore. Za AOK Osijek nastupiti će Karla Krstić, Petra Mrak, Ana Ivanković, Anja Kolarević, Inga i Csilla Rukovanjski, Iva Šikić, Aurora Lubina Jukić, Sara Vuletić, Iva Jakovac, Sara Đurišić, Ela Lazarević, Nika Čutura, i Helena Floreani

Protekli vikend igračice AOK Osijeka su uspjele odraditi svoje ligaške obaveze u 2. i 3. hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Izgubile su s 3:0 u Čepinu od istoimenog domaćina u 2. ligi, dok su u 3.ligi s 3:0 pobijedile gradskog rivala Jug 2.

U 2. ligi Ferivi Višnjevac s maksimalnih 3:0 je pobijedio odbojkašice AOK Osijeka, dok je AOK Osijek II u 3. ligi pobijedio pak ekipu iz Požege s maksimalnih 3:0

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 3 od 24
odbojka.hr