U Osijeku će se od 31. svibnja do 4. lipnja 2017. godine odigrati susreti drugog kruga A kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo odbojkašica koje će se u rujnu i listopadu sljedeće godine održati u Japanu. Susreti će biti odigrani u dvorani Gradski vrt, a u skupini će sudjelovati reprezentacije Hrvatske, Rusije, Grčke, Austrije, Mađarske i Gruzije. Uoči i za vrijeme kvalifikacijskog turnira u Osijeku će boraviti i hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija.Pod vodstvom izbornika Miroslava Aksentijevića dolazak u Osijek je predviđen za subotu (27. svibnja) u popodnevnim satima.

Kod najmlađih kadetkinja u finalu su se susrele dvije osječke ekipe, ŽOK Osijek i ŽOK Osijek Jug 2, a pobjedu je otišla u ruke ŽOK Osijek Juga 2.

Tom pobjedom ekipa MOK Željezničara je po treći put uzastopno kolo prije kraja lige osigurala tituli prvaka 2.A.Hrvatske odbojkaške lige –ISTOK. To je veliki rezultat  za najstariji odbojkaški klub u Osijeku koji u te tri godine je izgubio svega jednu utakmicu u natjecanju

Nakon cjelodnevne igre i zabave najmlađe odbojkašice, a to su one rođene 2006. i mlađe, razigrale su i za plasman od 1. do 16. mjesta. Prvo mjesto osvojila je ekipa Višnjevca. Najmlađe odbojkašice Agrotehnike osvojile su peto mjesto.

Juniorke ŽOK Osijeka ostvarile su izvanredan uspjeh, drugo mjesto na državnom prvenstvu održanom od 20. do 22. siječnja u Rovinju. U konkurenciji 8 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske naše juniorke su se pokazale kao respektabilna i izuzetno motivirana ekipa.

Ovaj vikend je tako održano prvo okupljanje reprezentacije u ovoj godini potom 28. i 29. siječnja slijedi iduća etapa priprema

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 6 od 21
odbojka.hr