Vodeni sportovi

Vodeni sportovi (16)

Zimski spust za očuvanje rijeke Drave, u organizaciji Rafting kluba Matis, udruge ZEUS i WWF Adrije, održan je ove subote s naglaskom na bolje očuvanje naših rijeka, prirodnog blaga Dinarskog luka

Srijeda, 05 Kolovoz 2015 15:27

Teuta Lea - kada sam prava nikoga se ne bojim

Napisao

- Ako sam prava, nikoga se ne bojim. Uvijek gledam samo na sebe, samo na svoju stazu i veslanje. Suparnice me ne zanimaju, znam da su sve dobre, da nisu ne bi bile na Svjetskom prvenstvu - pričala je Teuta Lea uoči odlaska u Brazil.

Nedjelja, 05 Srpanj 2015 09:19

Juniorski kup u vaterpolu

Napisao

Juniori Vaterpolo kluba Osijek izgubili su od Primorja 6:17 (0:1, 1:4, 2:7, 3:5) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za završni turnir Kupa Hrvatske

Subota, 10 Siječanj 2015 19:13

Šain u Splitu

Napisao

Osječki veslač i olimpijac trenutno trenira u Splitu i priprema se za naredne uspjehe objavili su Iktusovci na svojoj internet stranici.

Grupa juniorki i juniora Iktusa sudjelovala je u provjeri treniranosti, prvoj ove sezone.

Petak, 12 Rujan 2014 05:57

Neptuni s Harkanja

Napisao

Plivači Neptuna nastupili su na međunarodnom mitingu „Harkany Sprint“ u Mađarskoj na kojem su osvojili ukupno šest odličja.

Mlade kajakašice i kajakaši Kajak kanu kluba Marsonia su 24.08. 2014. nastupili na veoma zahtjevnoj međunarodnoj memorijalnoj regati „Staniša Radmanović“ u organizaciji KKK „Filip Višnjić“ iz Višnjićeva(Srbija). Regata je posvećena osnivaču i treneru KKK Filip Višnjić koji je jedan period svoje uspješne trenerske karijere proveo i u našem klubu KKK Marsonia.

Petak, 22 Kolovoz 2014 05:57

Osječani pokorili Pećuh

Napisao

Kadeti vaterpolo kluba Osijek ostvarili su lijep međunarodni uspjeh osvojivši 2. Olympics way water polo U14 turnir u Pečuhu. Uz Osječane, na turniru su nastupili mlade momčadi mađarskih prvoligaša, domaćina PSN Pecsa i Ferencvarosa TC te reprezentacije Katara i Egipta, koji je sudjelovao s dvije selekcije. Osječani su turnir osvojili na superioran način, sa svih pet pobjeda te ukupnu razliku pogodaka 72:29.

Ponedjeljak, 11 Kolovoz 2014 19:31

Marsonija dominirala na prvenstvu Hrvatske

Napisao

Nakon što su, u petak, osvojili prvo mjesto u kategoriji kadeta, veslači KKK Marsonia briljirali su i u subotu te osvojili i ekipno prvo mjesto u kategoriji mlađih juniora.

Ponedjeljak, 11 Kolovoz 2014 18:54

Teuta Lea pobrala komplimente za hamburške utrke

Napisao

Osječanka Teuta Lea Stojaković, na svjetskom juniorskom prvenstvu, debitiravši na jednoj velikoj međunarodnoj regati (kao mlađa juniorka, nap. a.), izborila je u samcu također pravo nastupa u B finalu.

<< Početak < Prethodno 1 2 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 2

ferivi