- Nije mi drago gubiti pred našim navijačima. Čehinje su u najboljem sastavu, a nama nedostaje desetak reprezentativki. Drukčije bi sve to izgledalo da smo i mi u punom sastavu. Mislim da iz ovakvih utakmica ne treba izvlačiti neke dugoročne zaključke. Borit ćemo se i truditi i dalje – riječi su mlade tehničarke hrvatske reprezentacije i Poreča Vedrane Jakšetić

Vinkovačka odbojkašica Dinka Kulić govori o svojim iskustvima s Europskih igara u Bakuu na kojima je sudjelovala kao član seniorske reprezentacije Hrvatske i otamo ponijela mnogo pozitivnih iskustava.

Za hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju završile su igre u Bakuu. Svoja prva međunarodna iskustva na reprezentativnoj sceni imala je i mlada Osječanka Vedrana Jakšetić. Ova tehničarka reprezentacije i porečkog A1 ligaša po ukratko nam donosi dojmove s ovog natjecanja.

Osim Kupa Hrvatske za seniore i seniorke, tereni pored Jaruna također su bili poprište natjecanja za kadetkinje i najmlađe kadetkinje (mini odbojka). Na koncu dana splitske ekipe dva puta su se popele na pobjednička postolja te su se okitile dvama odličjima, jednim najsjajnijim i onim drugim po sjaju, srebrenim, ističu u KOP Žnjan.

Dobili smo rezultate za svako godište na natjecanju u Street volleyu u Apatinu.

Jako zanimljivo natjecanje, lagano i bez opterećenja rezultatom, održano je na središnjem korzu i trgu u Apatinu. Igralo se u trojkama i četvorkama. Nije bilo važno ni dresovi, ni visina mreže, ni da li je u centimetar jednak teren. Nikome nije smetalo ni sunce ni vručina. Važno je bilo samo igrati tzv. uličnu odbojku.

<< Početak < Prethodno 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 12 od 22
odbojka.hr