Nedjelja, 29 Siječanj 2017 16:25

OK Agrotehnika uspješno krenula na prvenstvu Slavonije i Baranje

Napisao 

Dobar početak u prvom krugu. Nakon velike borbe u prvom setu protiv domaćina Čepina bilo je jasno da je pred igračicama mini odbojke iz ŽOK OSIJEK AGROTEHNIKE zanimljiva sezona

Nakon tih 3:0, uslijedila je pobijeda od 2:1 nad OK Tenja, ali i tijesni poraz od 2:1 protiv slavonsko brodske Posavine. U drugi krug s istim protivnicima u borbu za drugu poziciju ide se idući vikend. Na ovom prvenstvu Slavonije i Baranje na prvom turniru igrale su Nikolina Markić, Nera Žeravica, Bruna Kovačić, Marija Knježević, Petra Jurić, Ena Bušić, Iva Matišić, Sara Đurišić, Ana Vuksan, Luna Kraljik, Matea Biškić, Lara i Nina Radaković, Helena Floreani i Anamarija Reba, a trenerica je Saša Kraljik. Pored ovoga natjecanja iste igračice ove godine očekuje i Kup Slavonije i Baranje, te Gradska liga, kao i prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku. A djevojčice iz ove ekipe koje su rođene 2006. i mlađe još imaju ista natjecanje u mini odbojci.

Na prvenstvu Slavonije i Baranje pored Agrotehnike još sudjeluju ŽOK „Baranja“, OK „Belišće“, ŽOK „Bilje“, ŽOK „Bizovac“, OK „Čepin“, OK „Donji Miholjac“, OK „Đakovo“, ŽOK „Ferivi Višnjevac“, OK „Iovalium“, OK „Osijek Jug 2“, OK „Kolonija“, OK „Linga“, ŽOK „Našice“, ŽOK „Osijek“, OK „Posavina Brod“, OK Strizivojna“, ŽOK „Tenja“, ŽOK „Vallis Aurea“ i ŽOK „Vinkovci“.

kipe su svrstane u šest grupa te na dva turnira odigravaju utakmice međusobno.

 

odbojka.hr