Subota, 29 Listopad 2016 19:55

Mlađe kadetkinje Agrotehnike dobro startale u svojoj grupi

Napisao/la  Antun Sauer

Mlađe kadetkinje Agrotehnike fantastičnom pobjedom od 2:0 nad OK Našice startale su u mlađe kadetskoj ligi. U drugom kolu su poražene od Kolonije iz Slavonskog Broda 2:1, inače domaćinom prva dva kola.

- Ne štima nam baš sve, ali bilo smo toliko blizu pobjede nad domaćom ekipom jer u tie breaku nakon 1:1 vodili smo 13:11. No, neshvatljive četiri pogreške odnijele su ipak pobjedu domaćinima od 15:13. Ipak nam osim kod Late Tompe i Ivone Ešegović servis nije valjao. Jako je tu falila i Sunčica Jurković koja je s utakmice izostala zbog obiteljskih razloga. U trenucima kada dobro dodamo kontru nitko nas ne može zaustaviti posebice u napadima iz zona tri i dva. Međutim, napravili smo i dobar posao što nam mnoge cure koje su prvi puta igrale utakmicu u svojem životu malo probile tremu. No, velike treme bilo je i kod nekih iskusnijih igračica, ali kada se i tih dječjih boljki riješimo vjerojatno ćemo biti mnogo bolji. No, već i s ova četiri osvojena boda gotovo da smo osigurali plasman u gornju polovicu tablice. Znači u prvih devet ekipa koje će nakon još jednog kruga igranja s Našicama i Kolonijom razigravati narednih mjeseci za najbolje ekipe u regiji, rekao je trener Damir Rukovanjski nakon utakmica odigranih u sportskoj dvorani Brod.

Za OK Agrotehniku su nastupile Tea Ribičić, Dunja Koški, Katarina Domjanović, Marta Kovač, Larisa Darojković, Ivona Kuštro, Sunčana Tribuljak, Lara Tompa, Ema Zgonjanin, Dorja Drenjančević, Ivona Ešegović.

agt ml kad brod7