Sport Danas

Sport Danas

U vlasništvu države i gradova su i sobe na lijevoj, i na desnoj slici. U oba bi bili smješteni ljudi koji cijeli život plaćaju zdravstveno osiguranje a mnogi i dopunsko. Hladna sportska dvorana, ili topla studentska ili đačka soba. U Osijeku je 370 soba novog studentskog doma prazno, preko 200 kreveta u srednjoškolkskim domovima jer su slobodni pošto je nastava on line

Neuseljeni studentski dom u Osijek 350 dvokrevetnih soba. On line nastava i prazno 250 kreveta u srednjoškolskim domovima. Prazni hoteli u Našicama, Donjem Miholjcu, te Termia u Bizovcu.

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata na koronavirus je testirano ukupno 360 uzoraka, s time da se od tog broja na područje Osječko-baranjske županije odnosi 336 uzoraka od kojih je 166 bilo pozitivno.

 

Sambol je osvojila višeboj sa 66.700 bodova ispred domaće ritmičarke Tamare Artić (GK Vindija) koja je u svojoj prvoj seniorskoj sezoni osvojila srebro (66.150), dok je brončana druga Aurina predstavnica Barbara Šelendić (63.900). Iako je u posljednjem biltenu bilo najavljeno kako je vrhovna sutkinja Barbara Maceković, dopredsjednica KRŠG Rondo iz Osijeka, umjesto nje je tu ulogu odradila Mirjana Starčević Bosnar iz Zagreba.

U Varaždinu je održano ekipno prvensvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici za sve starosne kategorije. U nastavku su rezultati svih ekipa. Ističemo da je bilo svega dvije ekipe u seniorskoj konkurenciji.

Višebojna prvakinja Hrvatske je Lana Sambol iz zagrebačke GK Aura u seniorskoj konkurenciji ispred drugoplasirane Tamare Artić. U dva dana natjecanja održano je višebojno, ali i ekipno i pojedinačno prvenstvo u varaždinskoj Areni. Iako je u biltenu bilo najavljeno da je vrhovna sutkinja Barbara Maceković, nju je zamjenila Mirjana Bosnar Starčević. U prilogu su svi rezultati višebojnog prvenstva.

U kategori mlađih seniora nastupili su Ivor Premec i Patrik Kokić te su i jedan i drugi prošli  prvi kvalifikacijski krug ali se nisu uspjeli plasirati u finale te su došli u situaciju da međudobno rade meč za braoncu.

U protekla 24 sata zabilježeno je 2.399 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 15.542. Među njima je 1.330 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 128 pacijenta. U protekla 24 sata oporavilo se 2.389 osoba, a testirano je njih 8.624, stoji u izvješću HZJZ. I dalje se radi i jako opasnoj bolesti za stare i bolesne ljude. Pogledajte godišta umrlih u posljednja 24 sata.

kupno se oporavila 46.021 osoba, od toga 2645 u posljednja 24 sata

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 6 od 113