Sport Danas

Sport Danas

 

Na kvalifikacijskom turniru sportskih Igara mladih za državnu završnicu u Splitu u odbojci na pijesku pobijedio je par KOP Retfale Barbara Smolčić i Csilla Rukovanjski.

 

Luka Peljušić i Mislav Karačić osvojili su srebrnu medalju, a Petra Dugandžić i Rea Rajndl za malo su ostali bez bronce na prvenstvu u Novalji na otoku Pagu.

U Novalji na otoku pagu naredni vikend će se juniorke i juniori boriti za titulu prvaka Hrvatske u kategoriji U20. Pjeskašice i pjeskaši rođeni 2002. godine i mlađi na terenima u Novalji će se boriti i za mjesto koje vodi na Europsko prvenstvo u odbojci na pijesku do 20. godine, koje će se održati 8.-11. srpnja 2021. godine u Izmiru (Turska) a na koje će ići pobjednici ovoga natjecanja.

U narednih nekoliko mjeseci za igračice 2006. godište i mlađe imamo igre mladih i u dvorani i u na pijesku početkom i sredinom lipnja. Zatim prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje na pijesku 21. i 22. kolovozu u Puli, te u Zadru u rujnu prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje. Za natjecanja u Zadru i u Puli igračice plaćaju troškove smještaja i prehrane, a klub prijevoz i kotizaciju.

Za 2008. godište i mlađe imamo natjecanja u street volleyu tijekom lipnja, prvenstvo Hrvatske na pijesku na Jarunu 28. i 29. kolovoza, kao i prvenstvo Hrvatske u Zadru tijekom rujna.

Mađarević, Možnik, Šimenc, Seligman..... Njihovo prisustvo znak je da je Svjetski kup u Osijeku ponovno aktualan. Dvanaesti po redu, kako su rekli na današnjoj konferenciji za novinare može početi i ugostiti će gimnastičarke i gimnastičare iz čak 32 zemlje svijeta.

Naš tehničar Gabrijel Ivančić od ponedjeljka se priključio seniorskoj reprezentaciji Hrvatske, objaviia je OK Mursa iz Osijeka na svojoj fb stranici.. Nakon što se selekcija uspješno plasirala na Europsko prvenstvo te nastavila s radom za nadolazeći turnir Srebrne lige. Iz Zadra nam se jučer javio Gabi i prenio dosadašnja iskustva te najavio prvu stanicu natjecanja za našu reprezentaciju:
 
Utorak, 18 Svibanj 2021 19:40

Možnik: „Svi vole doći u Osijek!“

“Pred nama je 12. izdanje Svjetskog kupa u sportskoj gimnastici DBRO World Cup Osije na kojoj će nastupiti veliki broj vrhunskih gimnastičara i gimnastičarki jer ovo je jedno od važnih natjecanja prije Olimpijskih igara u Tokiju gdje će sportaši testirati svoju formu. Naravno, tu će biti i hrvatski najbolji predstavnici. Od natjecateljica, natjecat će se naša olimpijka Ana Đerek, zatim Sara Šulekić, Christina Zwicker, Tijana Korent, a od natjecatelja, predvođeni našim olimpijcem Tinom Srbićem, bit će tu i Robert Seligman, Filip Ude, Aurel Benović i Filip Boroša. Prošle godine ovo natjecanje nažalost moralo se otkazati zbog pandemije, ali evo već ove godine očekuje se dolazak preko 150 vrhunskih sportaša što pokazuje da su se zaželjeli natjecanja, da vole ovo natjecanje, da vole doći u Osijek, u Hrvatsku i vjerujemo da će se i ove godine sjajno osjećati ovdje.”

JOSIP ŠABIĆ u kategoriji ml. Seniori do 60 kg i kroz dobre borbe osigurao srebrnu medalju na PH te  nastup na Europskom prvenstvu. Josip će tako u sastavu reprezentacije Hrvatske u kategoriji ml.seniora - 60 kg nastupiti na Europskom prvenstvu koje će se održati u Finskoj polovicom kolovoza

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 10:15

Petar Gudelj osvojio broncu

Odličan rezultat je ostvario naš natjecatelj Petar Gudelj koji je u kategoriji kadeta +70 kg osvojio 3. mjesto.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 2 od 113