Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 18:41

Marsonijini zaveslaji u Višnjićevu osvojili 20 medalja

Napisao 

Mlade kajakašice i kajakaši Kajak kanu kluba Marsonia su 24.08. 2014. nastupili na veoma zahtjevnoj međunarodnoj memorijalnoj regati „Staniša Radmanović“ u organizaciji KKK „Filip Višnjić“ iz Višnjićeva(Srbija). Regata je posvećena osnivaču i treneru KKK Filip Višnjić koji je jedan period svoje uspješne trenerske karijere proveo i u našem klubu KKK Marsonia.

 Ukupno je održana 41 utrka na 200 i 500 metara. U konkurenciji 15 klubova i preko 250 natjecatelja iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske KKK Marsonia je zauzela visoko 6 mjesto s osvojenih 20 medalja, pišu na svom facebook profilu članovi brodskog kluba.
Čestitamo svim našim natjecateljima na maksimalno uloženom trudu u ostvarenju ovog visokog plasmana.Bilo je zadovoljstvo pratiti vašu borbu za uspjeh kluba do zadnje trke od najmanjih natjecatelja u „kanticama“ do onih najstarijih a to su danas bili juniori.
Kao organizator KKK Filip Višnjić je fantastično organizirao ovo natjecanje koje će nadamo se prerasti u tradicionalno.
Posebno se zahvaljujemo organizatorima koji su našim natjecateljima obezbijedili policijsku pratnju radi dolaska i odlaska na natjecanje bez čekanja na granici, kaže se na kraju.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE