Subota, 03 Listopad 2015 21:37

Adidas trese trkačka groznica

Napisao 

 - U nedjelju 11. listopada zagrebačke ulice postat će staza za tisuće trkača na jednom od najpopularnijih trkačkih događaja u Hrvatskoj 24. Zagrebačkom maratonu na kojem je već tradicionalno adidas jedan od glavnih sponzora. Koliko je trčanje popularno u Hrvatskoj pokazuje i podatak da će utrku polumaratona na ZG maratonu istrčati gotovo 350 školaraca iz adidas škole trčanje. Trkačkom eventu sezone raduju se i poznate školarke, voditeljica Ana Stunić koja već mjesecima marljivo trenira te modna dizajnerica Ogi Antunac kojoj je trčanje promijenilo životne navike.

Prikaz slikovne datoteke S77414_FSL_eCom.jpg

Potaknuti trkačkom groznicom, adidas je u suradnji sa školarcima pokrenuo i kampanju "Zagreb je tvoj" u kojoj pozivaju sve ljubitelje trčanja da se prijave na maraton ili ako su početnici da se prijave u školu trčanja i postanu dio najbrojnije trkačke zajednice u Hrvatskoj.

Osim temeljite pripreme, svaki školarac iz adidas škole trčanja i iskusni trkač zna da je za dobre rezultate potrebna i kvalitetna obuća. adidas je ove jeseni za njih pripremio novo ruho Ultra Boost tenisica s poboljšanom PRIMEKNIT tehnologijom koja osigurava potporu cijeloj nozi te omogućava prirodnu prilagodljivost i rastezljivost na područjima gdje se stopalo širi tijekom trčanja. Revolucionarna BOOST tehnologija prilagođava se svakom pokretu trkača bez obzira na uvjete i omogućava povrat uložene energije. Savršen alat za sve trkače!

Prikaz slikovne datoteke S77514_FSL_eCom.jpg

adidas Ultra Boost jesen/zima 2015. tenisice dostupne su u adidas shopovima diljem Hrvatske. Preporučena maloprodajna cijena muških i ženskih modela: 1389 kn.

Prikaz slikovne datoteke S77740_FSL_eCom.jpg

Prikaz slikovne datoteke Ana Stunic 1.jpg