Četvrtak, 05 Ožujak 2015 06:30

Ultra Boost - najbolja tenisica za trčanje

Napisao 

Započela je nova sezona popularne adidas škole trčanja na kojoj se polaznici u Zagrebu, Rijeci i Puli kroz sedam mjeseci pripremaju za veliki test - trčanje polumaratonske utrke u sklopu Zagrebačkog marartona. Kako bi ova, po mnogima najbolja rekreacija na svijetu, bila što lakša i ugodnija adidas je ove godine otišao korak dalje i trkačima predstavio ULTRA BOOST - najbolju tenisicu za trčanje, ikad.

Prikaz slikovne datoteke Ultra Boost.jpgTenisica koja pomiče granice izdržljivosti, prilagodljivosti i energiziranosti, nastala je testiranjem u ARAMIS 3D tehnici kojom se mjeri oblik i površina koji kombinirani pružaju najbolje trkačko iskustvo. ARAMIS tehnikom koriste se i veliki inženjerski odjeli u NASA-i, Boeingu te BMW-u, koji pomoću nje analiziraju vibracije, testiraju izdržljivost i reakcije na iznenadne, jake udarce. Ultra BOOST intuitivno se prilagođava koraku trkača omogućavajući povrat uložene energije, superiornu podršku i potpunu udobnost u svakom istrčanom kilometru, bez obzira na okolinu i uvjete trčanja.

NENADMAŠAN POVRATAK ENERGIJE
U odnosu na Energy BOOST tenisicu, Ultra BOOST sadrži čak 20 posto više BOOST materijala koji omogućuje povrat energije. Napravljene od oko tisuću jedinstvenih energetskih kapsula, BOOST tenisice osiguravaju konstantno vrhunske performanse, u svakom okruženju i na svakoj udaljenosti.

PRILAGODLJIVA UDOBNOST
Kako bi upotpunio priču o "nenadmašnom" povratku energije Ultra BOOST uvodi inovaciju korištenjem adidasove PRIMEKNIT tehnologije koja je napravljena kako bi se dostigle nove razine udobnosti, potpore i stila. Trkačevo stopalo može se proširiti za 10 milimetara prilikom trčanja. Kada postoje ograničenja, ovo proširenje može uzrokovati neudobnost, trenje te ozljede prilikom trčanja. Za razliku od ostalih tehnologija pletenja, inovativna PRIMEKNIT tehnologija Ultra BOOST-a pruža ugodnu potporu u područjima stopala koja se manje šire te prilagodljivo širenje gdje je to potrebno kako bi se pružila maksimalna udobnost.
Prikaz slikovne datoteke Ultra Boost 6.JPG
ISKORISTIVOST ENERGIJE
Jedna od najvećih prednosti Ultra BOOST-a jest rastezljiv potplat koji se prilagođava i širi prilikom pokreta stopala. Perforirani elastični dizajn povećava iskoristivost energije BOOST tehnologije bez ograničavanja kvalitete. Jedinstven izgled potplata savršeno se nadopunjava s energetskim kapsulama BOOST-a. 

Prikaz slikovne datoteke Ultra Boost 2.jpg
ULTIMATIVNA PODRŠKA
Ultra BOOST tenisice opremljene su potpuno novom konstrukcijom pete, koja prati prirodne pokrete zgloba noge, udobno prianja i prilagođava se obliku noge. Osim toga, Ultra BOOST tenisice opremljene su TORSION® SYSTEM tehnologijom dvostruke gustoće, utkane u bazu tenisica čime su omogućene slobodnije kretnje između pete i prednjeg dijela stopala uz visoku stabilnost i kontroliranost trčanja. Napredna tehnologija Strech Web elastičnim dizajnom pruža dodatnu potporu tako što prati i prilagođava se svakom pokretu noge, a pritom svojim jedinstvenim izgledom upotpunjuje energični stil svakog trkača.
Ultra BOOST tenisice dostupne su od 25 veljače u adidas, Intersport te svim boljim multibrand sportskim prodajnim mjestima po cijeni od 1.389 kn.
Prikaz slikovne datoteke Ultra Boost 3.jpg

Prikaz slikovne datoteke Ultra Boost 1.jpg