Četvrtak, 22 Svibanj 2014 12:44

Teniski turnir inženjera - prilika koju ne smijete propustiti

Napisao 

Ove će se godine, treći put zaredom, od 6. lipnja do 8. lipnja, u Zagrebu održati međunarodni teniski turnir inženjera.
Turnir se igra u pet kategorija: pojedinačno dame i gospoda te parovi dame, gospoda i mješoviti parovi. Pravo nastupa imaju inženjerke i inženjeri svih struka i akademskih stupnjeva, što znači inženjeri, diplomirani inženjeri, inženjeri prvostupnici, inženjeri magistri struke, te doktori inženjeri.

tenis ing memotenis ing Filip KosTako su na prošlogodišnjem turniru nastupili inženjeri raznih struka, od najmlađeg 28 godišnjeg natjecatelja do najstarijeg sudionik turnira, koji je sa svojih 68 godina po drugi puta osvojio naslov parova.
Na prošlogodišnjem turniru nažalost nije nastupio prvi nositelj diplomirani inženjer Robert Tudor, te je naslov otišao u ruke mladog inženjera Ante Vukomanovića. Hoće li ove godine doći do okršaja dvojice nositelja, ili netko priprema asa u rukavu? Saznat ćemo uskoro. Uspješnom turniru, dobroj igri i odličnoj atmosferi nadaju se i organizatori, koji su veoma zadovoljni dosadašnjim turnirima. No vjeruju da će ovogodišnji turnir biti najposjećeniji i najuspješniji do sada.
Ovaj turnir nije samo prigoda da se inženjeri rekreiraju i bave sportom, nego i da se sastanu izvan svojih radnih okolina, razmjenjuju iskustva i stvaraju nove poslovne i privatne veze. Isto tako, turnir je prigoda za predstavljanje i prezentaciju inženjerskih i ostalih kompanija i tvrtki, ali i prigoda za prezentaciju grada Zagreba kao sportsko-turističkog odredišta. Prijave za turnir traju do 25. svibnja.
Sve potrebne informacije i slike sa prethodnih turnira nalaze se na službenoj stranici turnira www.engineersplaytennis.hr

tenis ing svi

ferivi