Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 05:26

Tea u Baru na novim iskušenjima

Napisao 

TEA ŠOJAT ODLAZI NA SVJETSKO STUDENTSKO PRVENSTVO

Najbolja karatašica Karate kluba Osijek Žito, Tea Šojat, predstavljati će Hrvatsku na Svjetskom studentskom prvenstvu u karateu što će se od 19. do 22. lipnja održati u Baru (Crna Gora). Tein je odlazak rezultat osvajanja studentskog prvenstva RH ove godine čime je izborila uzlazak u studentsku reprezentaciju.
"Trenutno se osjecam odlicno, mislim da nisam nikad bila bolje pripremljena za neki turnir pa se tako nadam dobrom nastupu. Cast mi je ponovno nastupiti za sveuciliste i Fakultet te se nadam da cu nas prikazati u dobrom svjetlu.", optimistična je Tea, studentica na Pravnom fakultetu u Osijeku i majstorica karatea 2. dan.
„Tea je sada u naponu snage. Iznimno je brza i eksplozivna i ukoliko uspije katu uravnoteženo izvesti, odnosno ako ne sagori od želje za što boljim nastupom pa skrati sve puze i lagane elemente, što kod nje nije rijetkost, vjerujem u vrlo dobar plasman. Posljednje smo tjedne posvetili upravo razradi tih kritičnih mjesta koje je Tea odlično svladala pa je opravdano očekivati odličnu izvedbu i na natjecanju. Valja istaknuti kako su Tein odlazak novčano pomogli Osječki karate savez te Karate savez Osječko baranjske županije bez čije bi potpore matični klub (Karate klub Osijek Žito koji snosi sve troškove natjecanja), bio na priličnim mukama. Zahvaljujemo se na iskazanoj pomoći, a nadamo se da će Tea dobrim nastupom opravdati povjerenje Gradskog i Županijskog saveza.“, istaknuo je Dražen Gorjanski, predsjednik Karate kluba Osijek Žito.
foto: Jasmina Gorjanski Photography AFIAP