Srijeda, 21 Lipanj 2017 09:49

A program: Monika Zovko - GK Vukovar i Magdalena Krnjaković GK Sokol Slavonski Brod odlične na prvenstvu Hrvatske

Napisao 

U Sisku je  16.6. održano Pojedinačno prvenstvo hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Našu regiju Istok u ženskoj sportskoj gimnastici predstavljale su Monika Zovko- mlađa kadetkinja GK Vukovar i Magdalena Krnjaković-juniorka GK Sokol iz Slavonskog Broda

Prikaz slikovne datoteke 6.JPG

Povijesni je to trenutak za oba gimnastička kluba. Vukovarski gimnastički klub je u ovom vrhunskom- A programu  predstavljala Martina Stojšić, kako na državnim, tako i na  međunarodnim natjecanjima. Nakon što je Martina prekinula svoju uspješnu natjecateljsku karijeru, vukovarska gimnastika više nije imala predstavnika u ovom programu. Danas je Martina Stojšić trenerica Moniki Zovko i uspješno ju je pripremila za ovo veliko natjecanje, ali pošto je Martina bila spriječena, Monika se natjecala u pratnji trenera Đorđa Stojšić i pomoćne trenerice Tee Stojšić.  

Monika je nastupila na dvije sprave i postigla vrlo zapažene rezultate: na preskoku je osvojila 7., a na tlu odlično 6. mjesto. Moniki je ovo prvo natjecanje u ovom programu, a treneri vjeruju da će ih biti još.              Magdalenu su pripremali treneri Ivana i Kristijan u  GK Sokol  Slavonski Brod, a na prvenstvo Hrvatske je došla u pratnji trenerice Ivane Šprajc.Magdalena je nastupila na preskoku, gredi i tlu i na sve tri sprave osvojila odlično 5. mjesto. Sutkinje regije Istok na ovom natjecanju bile su nacionalne sutkinje Ljiljana Gabaldo iz Slavonskog Broda i Bosiljka Stojšić iz Vukovara.  Treneri oba slavonska gimnastička kluba  su zadovoljni postignutim rezultatima i ponosni što nastavljaju sa pisanjem uspješne sportske povijesti ova dva grada, svojih županija i gimnastičke regije Istok.

Prikaz slikovne datoteke 5.jpg

Prikaz slikovne datoteke 19149264_1474465549280601_3266388189575276742_n.jpg