Subota, 31 Prosinac 2016 14:49

Dona Vekić otvara sezonu u Australiji

Napisao 

 Donna Vekić novu će tenisku sezonu otvoriti nastupom u Brisbaneu.

Turnir Brisbane International počinje na samu Novu godinu u nedjelju, a direktor turnira Donni Vekić je uručio „wild card“ za glavni turnir. Mečevi 1. kola igraju se u nedjelju i ponedjeljak, a tko će hrvatskoj tenisačici biti prva protivnica, znat će se nakon ždrijeba u subotu.

„Donna je u Ženevi odradila odlične pripreme. Pozitivni rezultati u drugom dijelu sezone ostavili su traga i u motivacijskom i u igračkom smislu. Za sve to izuzetno je zaslužan i kondicijski trener Dario Novak koji je složio odličan program treninga na terenu i izvan njega“, kazao je trener Nikola Horvat koji u Brisbaneu s Donnom Vekić obavlja posljednje pripreme pred natjecanje.

Pritom ističe da vjeruje u njezinu dobru igru.

„Donna posljednjih mjeseci igra jako dobar tenis. Vjerujem da će nivo njezine igre nakon ovih priprema biti za jedan stupanj viši. Rezultati su uvijek posljedica dobre igre. Jako sam optimističan i vjerujem da će se trend dobrih rezultata nastaviti“, rekao je Horvat.

Nakon Brisbanea Donnu Vekić očekuje turnir u Sidneyu, a u drugoj polovini mjeseca prestižni Australian Open u Melbourneu