Nedjelja, 18 Prosinac 2016 18:48

Imširoviću 9. mjesto u svom humanitarnom trčanju stazom dugom 50 kilometara

Napisao 
Imširoviću 9. mjesto u svom humanitarnom trčanju stazom dugom 50 kilometara izvor: fb profil Alen Imširović

Ne znam kako bih sve što se danas dogodilo stavio u jedan post. Krenut ću od toga da su uvjeti bili dosta teški, temperatura je bila u minusu cijelu utrku, a na otvorenoj cesti znao je to sve otežavati i vjetar, napisao je Alen Imširović na svom fb profilu, nakon istrčane 50-kilometarske utrke te poziva na uplatu pomoći obitelji Nedoklan.

imsirovic obitelj

 

Na cilju su mu najdraži priredili doček

- 50km za 4h 13min 39sec, ukupno sam zauzeo 9. mjesto od 58 trkača. Ne znam kako sam imao snage za završni sprint i svoj karakterističan ulazak u cilj.
Na cilju me dočekala ekipa za samo poželjeti, kad sam ih vidio nije bilo bitno ni vrijeme ni mjesto koje sam zauzeo, ni medalja oko vrata koju sam skoro i zaboravio uzeti. Hvala im puno na tome!
Na kraju, nakon što sam došao k sebi, kad je ručak završio, krenulo je proglašenje, nisam ništa osvojio osim učesničke medalje koju sam već primio na cilju, ali sam ostao da vidim fenomenalne trkače koji su zaslužili svoja priznanja, a onda na kraju šok, zovu mene nakon što je pobjednik ultramaratona Dejan Radanac primio svoj pehar. Mislio sam da sam krivo čuo, ali nisam, zbilja su me zvali i to da mi isti taj ukupni pobjednik pokloni svoj pehar jer je čuo da sam trčao humanitarno. Prelijepa gesta i dokaz da osim što je odličan trkač, da je isto tako veliki čovjek. Hvala mu na tome!
I za kraj, Dragan Maloševac također je istrčao svih 50km, već umoran i iscrpljen on mnogih trka ove godine, njemu također hvala što je prihvatio ideju za humanitarnu akciju i odlučio ju trčati, kaže ovaj osječki student 6.godine medicine, a inače i igrač malog nogometa i šaha.

Evo još jednom broj računa na koji možete uplatiti donaciju ako već niste, možda zaboravili ili čekali da vidite koliko ćemo kilometara istrčati:

Tomislav Nedoklan
Krstova 72, Osijek
IBAN: HR2025000093221639263

PROČITAJTE TEKST U GLASU SLAVONIJE

imsirovic

imsirovic2

sa sestrom Dajanom, ritmičkom gimnastičarkom KRŠG Rondo