Žensku reprezentaciju u sjedećoj odbojci za dva mjeseca očekuje Europsko prvenstvo u susjednoj Sloveniji. Naše odbojkašice se vrijedno pripremaju, a za vikend postaja je bila Split.

Završila je ovogodišnja sezona klupskog prvenstva prve lige za muškarce u odbojci na pijesku. Drugi dio prvenstva odigran je na terenima na Jarunu. KOP Jarun s dvije pobijede više od drugoplasirane splitske ekipe i pehar za prvaka države ostao je u Zagrebu.

Prva hrvatska liga odbojke za žene završila je pobijedom KOP Zagreb, a ovu prvoligašku sezonu pamtimo i po prvom nastupu KOP Retfala iz Osijeka u društvu najboljih hrvatskih pijeskašica. Nakon 14 odigranih kola zauzele su šesto mijesto u ligi osam klubova.

Publika na utakmici ŽOK Osijeka protiv Kostrene iznenadila se kada je vidjela predsjednika Hrvatske odbojkaške udruge u društvu Zorana Prodanović koji je bio delegat na utakmici.

ŽOK Osijek je s maksimalnih 3:0 deklasirao gošće iz Kostrene u nastavku prvenstva A2 odbojkaške lige. Isto tako i je u muškom prvenstvu prošla kao gost i ekipa iz Karlovca kod Murse

Iako bez teško povređenih Grubeša, Novalić i Bilić osječke odbojkašice uspjele su u pet setova pobijediti u slavonskom derbiju druge skupine 1.hrvatske odbojkaške lige ekipu Nove Gradiške na njihovu terenu.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 5 od 8
odbojka.hr