Ante Baković novi je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza. Pred njim je veliki posao o čemu govori za Večernji list.

Nakon pet setova u finalnom dvoboju na prvenstvu Hrvatske za juniore protiv ekipe OK Croatia, zagrebačka Mladost je postala prvak države. Na fotografiji je ekipa drugoplasirane OK Croatia

Juniorke zagrebačke Mladosti nakon pobjede u finalu nad vršnjakinjama iz Osijeka postale su prvakinje Hrvatske za 2017.godinu. Na fotografiji je drugoplasirana ekipa ŽOK Osijeka VIŠE O NASTUPU OSJEČKE EKIPE

U finalu A1 hrvatske odbojkaške lige OK Poreč je izgubio tri utakmice i jednu dobio, pa je prijelazni pehar namijenjen prvaku prešao u ruke odbojkašica zagrebačke Mladosti. No, u redovima Poreča Osječanka Vedrana Jakšetić odlično je odigrala utakmicu, ali je i proglašena najbolom tehničarkom lige.

Deveti po redu međunarodni turnir Mediteran u Splitu ženska reprezentacija Hrvatske u sjedećoj odbojci koristi kako bi se pripremila za Europsko prvenstvo ove godine. Osim dvije reprezentacije, sve ostalo su muške ekipe.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 4 od 8
odbojka.hr