Nedjelja, 25 Listopad 2015 15:42

Mlađe kadetkinje Agrotehnike s dobrim izgledima za drugi krug

Napisao/la  Tin Rukovanjski

Iako nisu bili kompletni, i imali samo dvije igračice izlaznog godišta mlađe kadetkinje ŽOK Osijek Agrotehnike na dobrom su putu da osiguraju drugi krug.

Pobijedile su ekipu Bizovca 2:0, ali i izgubile od domaćeg Belišća istim rezultatom. No, u prvom setu Agrotehničarke su vodile sve do pred kraj seta i prilično uplašile domaćine. No, iste keipe igraju još uzvratne utakmice i za prolaz u drugi krug Agrotehnici je dovoljan jedan set protiv bilo kojeg protivnika.

20151025 125039 Burst20

- Jako nam je nedostajala Lana Višević čime bi naš napad prilično uplašenih igračica bio mnogo ubojitiji, ali računamo da će nam se pridružiti iduća dva kola. Već smo preboljele odlazak Bajraktarević i Forjan na koje smo ozblljno računali u ovoj sezoni. Obje se više ne žele baviti odbojkom iz razloga što nemaju dovoljno vremena za učenje gradiva u sedmom razredu osnovne škole. Međutim, ugodno su nas iznenadile nove djevojke i ubrzo ćemo nadoknaditi gubitak standardnih igračica ove generacije. U Belišću su igrale Ana Karavidović, Tea Ribičić, Ema Zgonjanin, Katarina Domjanović, Bruna Gutzmirtl, Sunčica Jurković, Lucija Mandić, Helena Bošnjak, Lara Tompa, Čendresa Vezaj, Nina Leto, Sunčana Tribuljak i Nika Bartowski. Imamo još mlađih kadetkinja poput Marije Ervačić i Andree Ševarac u Koritni ali nismo još riješili kako ih prijevozom uvrstiti u igru. U svakom slučaju kako se bude odmicalo mlađe kadetsko prvenstvo tako ćemo biti sve jači. Uskoro će za ekipu konkurirati još nekoliko

Video sadržaj