Nedjelja, 05 Srpanj 2015 18:30

Prvi bodovi za KOP Retfalu nakon 7.kola 1. lige odbojke na pijesku za žene

Napisao 

Anamarija Marić i Ana Babić ostvarile su pobjedu od 2:0 protiv para KOP Jarun Strunjak/Josipović. Drugi retfalački par Tolić/Samardžić nije mogao pobijediti požeške sestre u redovima Zagrebčanki Ivanu i Mariju Žmire te je tako na kraju rezultat bio 1:1. No, Retfala je izvojevala i 2:0 pobjedu protiv KOP Feniksa i tako došla do prve prave pobijede.

Važnu pobijedu u toj utakmici osigurale su Kezerić i Martinko koje su pobijedile Enu Franja i Antoniju Kopić rezultatom 21:19 i 21:8. KOP Retfala je po vrućem jarunskom suncu igrala četiri kola. Blizu jedne pobjede je bio i par Anamarija Kezerić i Ana Babić protiv para Lea Kalinić/Ema Barić. Nakon vodstva od 1:0 Zagrepčanke su izjednačile i u odlučujućem trećem setu pobijedile 10:15. Ekipa Čakovca je nadvisila osječku ekipu s maksimalnim rezultatom.

Novo prvoligaško iskustvo djevojke će imati za mjesec dana kada su na redu preostalih sedam kola s istim protivnicima. U dodatku teksta možete preuzeti PDF sa svim rezultatima prvih sedam kola prvenstva Hrvatske za seniorke.

Za osječku ekipu igrale su Anamarija Kezerić, Anamarija Marić, Ana Babić, Ana Tolić, Tea Samardžić i Lara Martinko kojima sve čestitke za jednu pobijedu, jedan neriješen rezultat i hrabru i grčevitu borbu po izuzetno teškim uvjetima igranja.