Srijeda, 17 Kolovoz 2022 04:27

Put na Jarun - prvenstvo Hrvatske za najmlađe kadetkinje

Napisao 

 

Jarun – mala odbojka

 

Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje (za 2009.godište i mlađe)

 

Polazak oko 7.00 ujutro u subotu 27.08. Put je autobusom. Cijeli dan boravimo na Jarunu gdje se održava natjecanje. Spavanje u hostelu, i u nedjelju ujutro odlazak ponovno na Jarun i nastavak natjecanja. Poslije natjecanja i kupanja na Jarunu kratki boravak u trgovačkom centru Arena i povratak kući oko 17.00

 

Cijena je 370 kuna. U cijeni je put, pratnja, noćenje, kotizacija, troškovi vozača. U cijeni nije uračunata hrana. Mogućnost kupnje obroka je na samom Jarunu. Navečer preko puta hotela u trgovačkom centru Avenue mall svatko si kupuje po želji. Isto tako i u nedjelju.

Svi koji idu ne znači da će igrati utakmicu. Oni koji ne budu igrali utakmice, imati će trening. Ponijeti na put obavezno opremu za trening, kupanje, kreme za sunčanje, ručnik za plažu, patike, papuće za vodu. Izabiremo igračice po godištu, ali i trenutačnoj formi za pojedine utakmice. Za ovo natjecanje moramo izraditi i iskaznice za što nam je potrebno da na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljete ispunjen formular. Ispuniti, skenirati ili uslikati i poslati, kao i uslikati osobnj kartu s obje strane. Formular (preuzmete ga u prilogu) ispunjavate samo od retka /ime, ime oca, prezime/ do email, te potpiše igračica, jedan od roditelja i upišete današnji datum. Drugo ne ispisujete

Iznos od 370,00 kuna možete platiti u dvije rate. Jednu ovaj tjedan, a jednu do polaska na put. A iznos rate sami odredite. Plaćate po priloženoj uplatnici.

Ovo natjecanje nije obavezno, ali za sve rođene 2009. godine bi volio da vidim na tom natjecanju, kao i neke 2010. koje smo uigravali. Informacije na telefon 0993681798 (Damir Rukovanjski)

Plaćanje je na primatelj AOK OSIJEK, IBAN HR1723400091110807063, svrha plaćanja natjecanje Jarun