Objavljujemo upute za još dva pojedinačna prvenstva U18 i U20. Jedno se igra u Novalji na Pagu, a drugo u Splitu. Pošto je to pojedinačno, kao i za ono U22 prije mjesec dana pojedinačno se i prijavljujete. Tu nemamo od grada prijevoz što znači da svatko plaća sve svoje troškove sam. Dosta je daleko svako od tih natjecanja pa ako budemo imali više zainteresiranih parova i u muškoj i u ženskoj konkurenciji pokušati ćemo zajednički organizirati barem put kako bi nam bilo jeftinije. Tko treba kakvu informaciju neka nazvove trenera Damira Rukovanjski 0993681798

Poredak prva 3. mjesta žene:

  1. Luna Bečić/Mirna Bečić (KOP Žnjan)
  2. Ema Mrkić/Ana Šverko (HAOK Žal Banjole)
  3. Lucijana Terze/Lea Rašić (KOP Žnjan)
  4. Petra Dugandžić/Lara Matusina (KOP Retfala)

rezultate pogledajte u prilogu teksta.

 

Na terenima u Podstrani pjeskaši KOP Retfale i odbojkaši MOK Mursa osvojili su brončanu medalju na U22 pojedinačnom prvenstvu Hrvatske. U borbi za treće mjesto s 2:1 pobijedili su par Jovović/Kljajić iz Zagreba.

Za samo nekoliko poena u jednom setu između tri po bodovima izjednačene ekipe Pule, Osijeka i Opatije, Osijek nije ušao u polufinale, dok je Pula na kraju postala prvak Hrvatske. U muškoj konkurenciji KOP Retfala je u kadetskoj bila 3., a u juniorskoj konkurenciji 2., a AOK Osijek u juniorskoj je prvak države, a u kadetskoj viceprvak.

Na kraju nakon međusobnog odmjeravanja snaga bronca je pripala KOP Retfali, dok je u finalu KOP Čakovec pobijedio KOP Siget.

KOP Retfala i u muškoj i u ženskoj kategoriji završili su natjecanje u ovogodišnjem izdanju 1. hrvatske odbojkaške lige na šestim pozicijama, dok je AOK KOP Osijek zauzeo posljednje osmo mjesto. Posljednaj tri dana obje ekipe Retfale imale su teške protivnice. Za malo su uspjele bod uzeti ekipi KOP Jarun ali rulet trećeg seta i nespretnost sutkinje ipak dovele do gubljenaj boda i daljnje borbe za petu poziciju. Iako su iznenadile prvakinje KOP Siget i odigrale neriješeno i pobijedile bodove ipak su se na kraju ova dva dana igranja tri posljednja kola u Podstrani morali zadovoljiti prošlogodišnjim dosegom, šestim mjestom. Mlade odbojkašice Osijeka u tri posljednja kola u čak dvije utakmice odigrale su neriješeno i imali po jednu pobjedu protiv KOP Čakovec i iznenanađujuće protiv ekipe iz Pule na kraju su kao i KOP Opatija imale isti broj bodova ali zahvaljujući lošijoj set razlici ipak ostali na posljednjem mjestu. Seniori su pak imali teške protivnike posjednja tri kola pa su s četvrtog mjesta na kraju pali na šesto.

OPŠIRNIJE

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 1 od 14