Ponedjeljak, 21 Ožujak 2022 11:15

Poraz od Belišća, prilika za popravak protiv Linge

Napisao 

!b ligašice AOK Osijek nakon nesretnog poraza u Valpovu, na domaćem terenu izgubile su od OK Belišća. Prilika za popravak dojma je u subotu protiv OK Linge.

Iako je u Valpovu domaćin bio zreo da izgubio od AOK Osijeka koje su ozbiljno prijetile, u nedjelju protiv Belišća igračice trenera Damira Rukovanjskog nisu uspjele doći do seta iako je to bio cilj, pa možda čak iznenaditi i osvojiti koji bod.

- No, naglo se razboljela Petra Mrak, Nika Čutura je zbog povrede prvi trening imala tek u petak, a već duže vrijeme maturantice u ekipi treniraju svega jednom tjedno i izgleda da se to sada odražava na formu ekipe. Iako su i Belišće i Valpovka važili za bolje protivnike teško se otimam dojmu da barem jednu od tih ekipa nismo pobjedili jer to kvaliteom doista možemo. Ali što je tu je. Nažalost imamo problema ovaj tjedan i s treninzima jer nam je dvorana Gradski vrt zauzeta nekakvom glazbenom priredbom, ali taj problem imaju i domaćini, kaže Rukovanjski.

Ovaj vikend utakmica protiv Linge igra se u subotu u 16.00 u Gradskom vrtu, a mala odbojka AOK Osijeka igra u subotu ujutro u Vukovaru.

odbojka.hr