Ponedjeljak, 12 Srpanj 2021 05:48

Odlični uspjesi osječkih pjeskašica i pjeskaša na juniorskom prvenstvu Hrvatske

Napisao 

 

Na terenima pored bazena u Đakovu održano je klupsko prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku, a osječka KOP Retfala okitila se brončanom medaljom u konkurenciji juniorki, te srebrnom u natjecanju juniora.

 

 

U juniorskoj konkurenciji za momke bilo je samo tri ekipe. KOP Retfala je zauzela drugo mjesto zahvaljujući boljoj poen razlici što je pjeskaše Čazme svrstalo na treću poziciju iako su imali isti broj i bodova i set razliku kao Osječani. Prvak je ubjedljivo KOP Zagreb. Za Osječane nastupali su Mislav Karačić, Luka Peljušić, Dino Šoš i David Šmital.

 

Kod juniorki pjeskašice KOP Retfala zauzele su 3. mjesto i brončanu medalju koju su izborili u utakmici za treće mjesto s KOP Čakovec. Prvo mjesto osvojile su odbojkašice na pijesku KOP Žnjan iz Splita koje su u finalu svladale KOP Žal Banjole iz Pule. Za KOP Retfala nastupale su Maja Škrtić, Lucija Mandić, Inga Rukovanjski, Taisa Weinand, Petra Dugandžić i Rea Rajndl. Ekipa KOP Osijeka nije se uspila plasirati u polufinale, a za njih su nastupale Helena Floreani, Petra Mrak, Sara Đurišić, Karla Krstić, Ela Lazarević, AnjaKolarević, Ana Ivanković i Sara Vuletić.

(......POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE....)