Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 18:16

Ne morate vjerovati - Adidasova lopta koja usavršava talenat

Napisao 

ADIDAS KORAK ISPRED: PREDSTAVIO MICOACH PAMETNU LOPTU
Loptu su isprobale svjetske nogometne zvijezde David Silva, Alvaro Negredo, Claudio Bravo i Hector Moreno

adidas miCoach pametna loptaAdidas predstavlja najnoviju tehnološku inovaciju - miCoach pametnu loptu - nogometnu loptu s integriranim senzorima koji prate podatke o kretanju, rotaciji, ubrzanju, putanji i kutu pada lopte te točku udara putem adidas miCoach SMART BALL aplikacije. Loptu su isprobale velike nogometne zvijezde poput Davida Silve, Alvara Negreda, Claudia Brava i Hectora Morena koji su oduševljeni najnovijom inovacijom iz adidasa.
miCoach pametna lopta idealna je za treniranje ispucavanja lopte iz mirovanja npr. kaznenih ili slobodnih udaraca, precizno gađanje, udarce iz ugla, duga dodavanja ili pucanja na gol, a dizajnirana je kako bi omogućila sportašima da usavrše svoj talent, vještine, snagu i kontrolu. Prikupljeni podaci mogu se koristiti i kao pomoć na treningu jer pružaju upute kako promijeniti tehniku udarca da bi se dobila zakrivljena putanja ('felšana' lopta), ravna putanja ili snažniji udarci.
adidas miCoach pametna lopta, uz koji dolazi i punjač, dostupna je ekskluzivno putem Adidasovih i Appleovih internetskih stranica po cijeni od 307,66 eura. Aplikacija miCoach SMART BALL besplatna je te dostupna na App Store-u.