Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 23 Travanj 2015 10:45

Vedrana Jakšetić jutro nakon famoznog finala u Domu odbojke

Napisao/la  Damir Rukovanjski

Nekadašnja igračica AOK Osijeka (danas Agrotehnika) i ŽOK Osijeka u redovima odbojkašica Poreča postala je jučer državna prvakinja. Naime, OK Poreč u trećoj utakmici doigravanja u Domu odbojku pobijedila je zagrebačku Mladost. Evo što kaže Vedrana jutro nakon te čarobne noći u hramu hrvatske odbojke.

-      

Na zadnjoj utakmici atmosfera je bila fenomenalna. Došlo je puno naših vjernih navijača iz Poreča koji nas cijelo vrijeme prate i držali su tu atmosferu "na nogama". Iskreno,bilo bi ljepše da smo pehar podigle doma, ali ipak sretne smo jer smo pobijedile u finalu s najboljim mogućim rezultatom od tri pobijede za redom, i na kraju u Zagrebu s 3:2 u zadnjoj utakmici. Ne mogu reći da je bilo lako. Mladost je jako dobra ekipa, i ovim putem im čestitam na drugom mjestu, rekla je Vedrana koju smo i upitali da malo kaže kako izgleda njezin sportski život u Poreču. odb vedrana

-          Treniram dvaput dnevno, kombiniram skolu i obaveze što idu uz odbojku. Pohađam I. Gimnaziju u Osijeku u kojoj polažem ispite kad god uhvatim slobodnog vremena. Iskreno,nije lako jer destinacija Osijek-Porec ima dobrih osam sati putovanja,  ali normalno,sama sam pristala na to. Profesori su vrlo susretljivi i toleriraju moje sportske obaveze. Dakako, na tom sam im vrlo zahvalna. Pošto sam maturant, dolazi mi na red fakultet. Ne bih htjela komentirati moje planove za iducu odbojkašku sezonu,ali fakultet ću svakako upisati.