Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 04 Veljača 2016 14:59

Adidasova PureBOOST X patika isključivo za atletičarke

Napisao 

Adidas je udružio snage s atletičarkama diljem svijeta te predstavio PureBOOST X,  prvu tenisicu za trčanje dizajniranu isključivo za žene.  Kao rezultat višegodišnjeg istraživanja i testiranja provedenog u suradnji sa ženama, nova PureBOOST X tenisica savršeno prianja uz stopalo.

Za razliku od većine tenisica za trčanje koje su adaptacija muških modela, PureBOOST X dizajnirana je isključivo za žene i to bez kompromisa između vrhunskih performansi i modernog stila.

adidas patika zene2

U Hrvatskoj, nove PureBOOST X tenisice, isprobat će poznata atletičarka i olimpijka Matea Matošević.Adidas PureBOOST X tenisice sadrže potpuno novi "fleksibilan" nožni luk koji se prilagođava stopalu, neovisno o njegovom obliku. Rastezljiva mrežasta tkanina koja obavija gornji dio tenisica i sustav vezica koje stabiliziraju stopalo omogućuju trkačicama da im tenisica savršeno pristaje od pete do prstiju. Rastezljivi mrežasti potplat omogućuje stopalu da zadrži svoj prirodni pokret, a popularni BOOST materijal od energetskih kapsula pruža osjećaj "beskrajne" energije prilikom trčanja.

 Adidas PureBOOST X tenisice dostupne su od 3. veljače u adidas shopovima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od: 919 kn.

adidas patika zene