Očekivalo se da će utakmica između druge ekipe ŽOK Osijeka i Agrotehnike biti derbi kola, ali od toga nije bilo ništa. Agrotehnika je igrala bez tehničara i bez Pavičić i Tomić pa je igrala samo jedna ekipa. Ona rezervna osječkog prvoligaša. No, gusto je bilo u Belom Manastiru gdje je Baranja pobijedila u pet setova Ferivi.

Odigrano je kompletno kolo 2.slavonske lige za seniore uz nekoliko utakmica iz prethodnih kola. Međusobno su odigrale utakmicu i rezevrne ekipe Murse.

Dora Lulić, srednja blokerica osječkog ženskog prvoligaša odlično je odigrala na poziciji vanjskog pucača u utakmici druge lige OK Agrotehnika - ŽOK Ferivi Višnjevac.

Nakon što je OK Agrotehnika odlučila istupiti iz 1b lige nastavila je svoje djelovanje u 2.ligi u bitno izmjenjenom sastavu. Nakon poraza u prvom kolu zahuktala se i u naredna tri ostvarila maskimalne tri pobjede. U proteklom kolu pobijeđena je ekipa JUG2.

Odigrano je i drugo kolo 2.hrvatske odbojkaške lige. Donijelo je brojne zanimljive susrete. Agrotehnika je nakon gostujućeg poraza u Valpovu u zaostaloj utakmici prvog kola, u drugom kolu gostovala u Vinkovcima i pobijedila drugu ekipu Cestorada.

S datumom 7.8.nemate više nikakvog duga i poslana je obavijest natjecateljskoj komisiji, glasila je obavijest dobivena od Valerije Špiček, koordinatorice općih poslova Hrvatskog odbojkaškog saveza upućenom na mail adresu Odbojkaškog kluba Agrotehnika. To znači i da ovaj osječki 1b ligaš, koji je i stari ligaš u tom natjecanju nastavlja sa svojim nastupom u tom rangu natjecanja.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 5 od 6
odbojka.hr

ferivi