Igrališta odbojke na pijesku bila su poprišta najboljih kadetskih ekipa Hrvatske u ovom olimpijskom sportu. Cijeli dan trajale su borbe na službenom prvenstvu Hrvatske na kojem su osječke pjeskašice iz Kluba odbojke na pijesku Retfala osvojile sedmo mjesto.

Veliku radost i veselje na kraju utakmice s HAKOP Mladost iz Zagreba u borbi za brončanu medalju iskazale su Lara Tompa, Ela Lazarević, Sunčica Jurković, Lucija Mandić, Sunčana Tribuljak i Karla Forjan. Imale su i razloga. Osvojile su treće mjesto na prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Zoran Bilić i njegovi dečki su dobrano za ovu sezonu zagorčali život osječkim odbojkašima koji i igraju u HOK Borovo-Vukovar.

Iako je završilo prvo zimsko natjecanje u Beach volleyu, u dvorani, Ariana Lazarević i Katarina Repušić iz KOP Retfale morati će naknadno odigrati još nekoliko utakmica.

Nekada slavni OK Željezničar iz Osijeka prvim mjestom u jesenskom dijelu prvenstva ozbiljno je istakao kandidaturu za povratak u prvoligašku konkurenciju.

Rezervne ekipe Broda i Murse odigrale su zanimljivu i napetu utakmicu koju su na kraju petog seta dobili mladi igrači osječkog prvoligaša u proteklom kolu 2. hrvatske odbojkaške lige istok

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 4 od 6
odbojka.hr

ferivi