U sklopu manifestacije Đakovačko ljeto održan je 5. međunarodni turnir u odbojci na pijesku ĐAKOVO VOLLEY 2014. na kom je nastupilo 12 ženskih parova iz Đakova, Osijeka, Čepina, Požege i Bosne i Hercegovine

U sklopu klupskog prvenstva za juniorke u odbojci na pijesku za ekipu KOP Retfala nastupile su kao drugi par Lucija Radolović i Klara Findrik.

Po prvi puta jedna ženska ekipa juniorki nastupila je na službenom prvenstvu Hrvatske. Svoje znanje samo tjedan dana pred kvalifikacije za ulazak u 1 ligu Marina Lerinc i Marija Ivanković testirali su terene na Jarunu i svoju formu.

Uspjele smo! Dale smo sve od sebe i nadale se najboljem. Bilo je jako teško igrati zadnji meč, uvijek u glavi ostaje taj poraz od jučer. Ipak smo zadržale koncentraciju, a mislim da je presudilo to što smo više željele pobjedu.“, rekla je Maja Roško

Nakon duga i sunčana dva dana završio je revijalni turnir KOP Fortis Kajzerica!! Pogledajte fotoreportažu.

U dvorani Gradski vrt održao se međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji MOK Željezničara. Na turniru su sudjelovale jedna ekipa iz Bosne i Hercegovine,jedna iz Srbije i dvije ekipe iz Hrvatske.

<< Početak < Prethodno 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 17 od 22
odbojka.hr