Zoran Bilić i njegovi dečki su dobrano za ovu sezonu zagorčali život osječkim odbojkašima koji i igraju u HOK Borovo-Vukovar.

Beach volley igra se od nedavno i zimi. Svoje prvo zimsko prvenstvo odigrale su odbojkašice na pijesku u dvorani Gradski vrt u kadetskoj kategoriji, te najmlađe kadetskoj na Rabe kupu. Igra se na dimenzijama terena i loptama i svim pravilima Odbojke na pijesku, osim što se igra na parketu.

Beach volley igra se od nedavno i zimi. Svoje prvo zimsko prvenstvo odigrale su odbojkašice na pijesku u dvorani Gradski vrt u najmlađe kadetskoj kategoriji na osječkom 1. Rabe kupu.

Iako je završilo prvo zimsko natjecanje u Beach volleyu, u dvorani, Ariana Lazarević i Katarina Repušić iz KOP Retfale morati će naknadno odigrati još nekoliko utakmica.

Beach volley igra se od nedavno i zimi. Svoje prvo zimsko prvenstvo odigrale su odbojkašice na pijesku u dvorani Gradski vrt u kadetskoj kategoriji, te najmlađe kadetskoj na Rabe kupu.

 

Nekada slavni OK Željezničar iz Osijeka prvim mjestom u jesenskom dijelu prvenstva ozbiljno je istakao kandidaturu za povratak u prvoligašku konkurenciju.

<< Početak < Prethodno 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 14 od 22
odbojka.hr