Ispiši ovu stranicu
Subota, 30 Siječanj 2016 16:32

Zagospodarite terenom u novim adidas Ace16 Primeknit kopačkama

Napisao 

Ivan Rakitić isprobao revolucionarne  adidas Purecontrol kopačke bez vezica

Adidas predstavlja novog člana u ACE obitelji - Ace16 Primeknit kopačke koje pružaju igračima vrhunsku udobnost i beskompromisnu kontrolu lopte.

Adidas Ace16 Primeknit kopačke napravljene su od revolucionarnog Primeknit materijala, koji po prvi put prekriva cijeli gornji dio kopačke što igračima pruža potpunu kontrolu te im omogućava da gospodare terenom. Posebna 3D pletena struktura prilagođava se obliku stopala te omogućava savršeni prihvat i kontrolu lopte.  Potpuno novi unutarnji sustav pletene potpore koji pristaje poput čarape proteže se do gležnja i omogućava igračima maksimalnu fleksibilnost i stabilnost. Poboljšana sprinterska konstrukcija okvira pruža savršenu ravnotežu, a prošireni "džep" na peti omogućava ultimativnu udobnost.

adidas muski2

Ljubitelj ACE kopački je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić za kojeg je adidas pripremio ekskluzivne Ace16+ Purecontrol kopačke bez vezica. Nove kopačke prošle su rigorozna testiranja na terenu i u adidasovim laboratorijima te predstavljaju iskorak u korištenju novih tehnologija u nogometnom svijetu. Purecontrol kopačka prianja uz nogu poput rukavice, a izostanak vezica povećao je površinu kojom se udara lopta što omogućava veći ”prijenos” energije s noge na loptu te bolju preciznost.

U adidas shopovima diljem Hrvatske te u dućanu Football Mania adidas Ace16 Primeknit kopačke dostupne supo preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1619 kn.

adidas muski3