Utorak, 17 Studeni 2020 10:25

Pet medalja za KK Esseker na prvenstvu Hrvatske

Napisao 

U kategori mlađih seniora nastupili su Ivor Premec i Patrik Kokić te su i jedan i drugi prošli  prvi kvalifikacijski krug ali se nisu uspjeli plasirati u finale te su došli u situaciju da međudobno rade meč za braoncu.

 

karate joco Juniori-Šoper Kokić

U Rijeci je održano Državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u katama s kojim je ujedno zaključena ovogodišnja natjecateljska sezona  odrađena po posebnim epidemiološkim mjerama.

 

Na Prvenstvu u Rijeci smo nastupili u kategorijama kadeta, juniora i mlađih seniora (U21)U kategoriji kadetkinja su nastupile Martina Sekulić i Isidora Malić ali nisu uspjeje ući u drugi kvalifikacijski krug. U kadetima je nastupio Erik Šoper koji je prošao u drugi krug natjecanja ali nije uspio ući završne borbe za medalju.

 

Juniorke ekipno u sastavu Maja Skrenković, Martina Sekulić i Isidora Malić su osvojile 3. mjesto, dok su juniori ekipno osvojili 2. mjesto. U ekipi su nastupili Patrik Kokić, Erik Šoper i Roko Štokić.

karate joco JUNIORKE

 

U pojedinačnim nastupima juniorki, Maja Skrenković je prošla prvi i drugi krug kvalifikacija i izborila borbu za medalju u kojoj je nažalost zaustavljena te ostala na korak do medalje sa plasmanom na 5. mjesto.

 

Nastupi u kategoriji juniora sa dvije osvojene medalje su bili puno uspješniji.

 

Nastupili su Patrik Kokić koji je u drugom krugu kvalifikacija zauzeo 2. mjesto što je bilo dovoljno da izbori meč za treće mjesto što je Patrik uspješno odradio i osvojio broncu.

 

U drugoj kvalifikacijskoj grupi je nastupio Erik Šoper te se osvajanjem prvog mjesta uspio plasirati u finalae u kojem je izgubio od izvrsnog Matije Relić te se morao zadovoljiti 2. mjestom i srebrom.

 

U kategori mlađih seniora nastupili su Ivor Premec i Patrik Kokić te su i jedan i drugi prošli  prvi kvalifikacijski krug ali se nisu uspjeli plasirati u finale te su došli u situaciju da međudobno rade meč za braoncu. U tom meču je jedino bilo sigurno da imamo medalju iako je ishod meča bio neizvjestan. Međutim kod Ivora su se ipak osjetile posljedice samoizolacije iz koje je izašao neposredno pred odlazak na Državno te je Patik ipak bio superiorniji te osvojio 3. mjesto i u ovoj kategoriji i sa tri osvojene medalje bio naš najuspješniji natjecatelj.

karate joco JUNIORI POSTOLJE

karate joco