Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 19:27

Bronca za Bornu Gudelja

Napisao 

 

Odličan nezultat je ostvario mlađi senior Borna Gudelj u kategoriji do 84 kg u Rijeci gdje je ovaj vikend održano Državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u borbama. Borna je u prvom  kolu u vrlo izjednačenoj i neizvjesnoj borbi svladao natjecatelja iz Zagreba rezultatom 2:1.

 

joco3

 

Ždrijeb mu je u četvrtfinalu dodijelio natjecatelja iz Rijeke osvajača bronce na zadnjem Europskom prvenstvu koji je odradio odličan meč i zaustavio Bornu na putu do finala. Međutim isti najecatelj se očekivano plasirao u finale te je Borna dobio priliku raditi meč za broncu.

 

Ponovo je za suparnika imo natjecatelja iz Zagreba kojemu nije dozvolio da osvoji ni boda te je pobijedio rezultatom 3:0 i time osvojio3. mjesto i brončanu medalju. 

 

U kategoriji kadeta +70 kg. bez medalje su ostali Luka Kurtović i Petar Gudelj.

Za medaljom naročito može žaliti Petar koji je nakon prolaza u drugo kolo odradio izvrstan meč te imao rezultat od 6:5 taktičkom greškom dozvolio protivniku da izjednači rezultat što mu je zbog prednosti prvoga boda bilo dovoljno za pobjedu. Međutim polufinalni meč gubi te Petar ostaje bez mogućnosti repasaža.

joco2