Nedjelja, 31 Ožujak 2019 16:19

Odlična izdanja AOK Agrotehnike iz Osijeka na utakmicama ovoga vikenda

Napisao 

U drugoj ligi odbojkašice AOK Agrotehnike Osijek očekivano, ali mnogo teže, svladale su ekipu OK Valpovo s 3:1. Po prvi puta igrali su sistemom 6:2 da je drugi tehničar ujedno i srednjak u prvoj liniji. Ćendresa Vezaj, Nina Leto kao tehničari i Inga Rukovanjski koja je po jednom ulazila u setu na servis i dizanju iz druge linije umjesto Leto, te srednjacima Heleni Bošnjak i Kristini Bertić, kao i pucačima Filipi Lukić, Katarini Repušić i Petri Mrak koja je svaki set mijenjala Repušić u drugoj polovici seta prvo i nije išlo kako treba. Izgubile su prvi set i to dosta glatko. No, zajedno s liberom Ines Džebić koja je danas slavila i rođendan iduća tri seta Osječanke su riješile u svoju korist. U sastavu su još bile i Ela Lazarević, te  Helena Floreani, Ana Vuksan, Anja Barić kojima je to bilo i prvo iskustvo u drugoj ligi za seniorke. Sve u svemu dobro izdanje osječkog sastava. rezultat i tablica

 

agt 3 liga protiv višnjevca

Dan prije druga ekipa je prilično zadovoljila protiv ekipe OK Ferivi II. Iako su izgubile trener Rukovanjski je iskazao zadovoljstvo što su igračice koje su dobile priliku odradile sve što se od njih očekivalo. - Trebamo još rada s tom ekipom. Ovo je potpuno nova postava. U prvom dijelu natjecanja ovaj plasman u ligu za prvih šest mjesta ostvarile su sasvim druge igračice a kojih nije bilo na ovim posljednjim utakmicama. To su bile Helena Bošnjak, Inga Rukovanjski, Katarina Repušić, Katarina Domjanović, ali i Ema Pervan i Ana Deže koje su napustile ekipu. No, sada se na ovim utakmicama prže druge cure, a protiv Ferivija u subotu u višnjevačkoj novoj dvorani igrale su Petra Mrak, Karla Krstić, Sunčica Jurković, Teuta Vezaj, Ela Lazarević, Vjera Jagustin, Ana Ivanković, Maša Dumančić, Sara i Dora Đurišić, Borna Štiglec i Ana Gašo. (rezultati i tablica)

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

agt mala odb

Odbojkašice AOK OSIJEKA Agrotehnike, članice ekipe mini odbojkašica uz pomoć malih odbojkašica Csille Rukovanjski i Ane Kretonić uspješno su se nosile s dosta starijim suparnicama iz ekipa Ferivija, Juga i Tenje. Osim s Ferivijem, s druge dvije ekipe uspjele su osvojiti po bog, odnosno jedan set. U Gradskoj ligi, a nedavno i na prvenstvu Slavonije i Baranje u Požegi nastupile su pored Csille i Ane koje su peti razred i mini odbojkašice, dakle polaznice 3. i 4. razreda, Petra Kralik, Mija Antolović, Vita Atalić, Karla Kristić, Nika Bizacki, Sara Orgonaš, Ariana Tapšanji, Lucija Barišić, Iva Ubrekić i Lana Švitek. Nedostajale su na ovom natjecanju još Iva Stipić, Eni Vukmirović, te Anja Savić i Barbara Čuljak koje povremeno igraju za ovu ekipu.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE S GRADSKE LIGE U MALOJ ODBOJCI

 

odbojka.hr

ferivi