Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 04 Listopad 2015 16:11

Počela 2. liga - Agrotehnika krenula s porazom od Čepina

Napisao 

Počelo je prvenstvo 2. Nacionalne lige u odbojci, skupini istok . Odlučili smo se a utakmicu OK Agrotehnika – OK Čepin jer smo i medijski pokrovitelji OK Agrotehnike, ali i iz raloga što se radi o potpuno novoj ekipi.  Potpuno nova ekipa Agrotehnike  nema više Pavičić, Totić, Krljar, Komušanac i mnogih drugih cura, a i neposredno prvenstvo redove kluba napustila je i Iva Anušić. No, danas tu to   Leto, Rešetar, Unukić, Sučić, Findrik, Radolović, Pavlović, Tompa, Tadić, Lazarević, Repušić,  Bošnjak. Rezultat je na kraju bio 3:0 za Čepinčanke.

agt cep2

Mnoge još nisu taktičke spremne za natjecanje u drugoj ligi a i očekivala se glatka pobijeda Čepina. No, do desetog poena u sva tri seta igra je bila ravnopravna. No, u Agrotehnici se žale na suđenje glavne sutkinje koja je baš u trenucima kada se zaprijetilo Čepinčankama dosuđivala dvojbene prljave lopte tehničarki.  No, što je tu je. Ipak veseli iz seta u set sve bolja igra Klare Findrik, Tee Pavlović, Ivane Unukić, Ree Sučić i drugih cura, a posebice mlađih kadetkinja iz Agrotehnike.

-          Nije važno za suđenje. Sutkinja se vjerojatno isto uplašila pa se nije snašla. No, za vjerovati je da ćemo iz utakmice u utakmicu  biti bolji. Pošto se gospoda ravnatelji i grad Osijek tri tjedna do početka prvenstva nisu mogli dogovoriti da puste sportske ekipe na treninge u školske dvorane dogodilo nam se da nam je ova utakmica i bila prvi zajednički trening. Pa je iz toga razloga tehničara  igrao libero jer uigranija i bolje poznaje seniorske izmjene. Imamo na mjestima tehničara Tanju Tadić, Nino Leto i Katarinu Repušić ili još nisu usvojili naš način igre. No, jako dobro se snašla mlada Lara Tompa na poziciji libera, a posebice Ivana Unukić koja je povratnik nakon teške operacije koljena. Imamo i nekoliko starijih igračica kao što su Mršić, Miljuš, Vidaković i Radonjić ali s njima nismo još se sreli i napravili nikakvi dogovor. No, tu još imamo i pričuvi Žanu Belošević, Antoniju Kureviju, Miu Haršanji koja ima problema s nastavom, te Dorom Ševarac koja stanuje izvan Osijeka. U prvoj postavi je trebala biti i naša mlađa kadetkinja Lucija Mandić ali prošli tjedan zbog toga što igra i ligu niže na dvojnu licencu nije uspjela doći ni na jedan trening naše drugoligaške ekipe. No, kako igleda, perspektiva nam je dobra i ubro će svi upoznati se s našom snagom, kažu u Agrotehnici koju od ove sezone vodi s klupe Miroslav Ćuk.

Međutim, mnoge te djevojke tek čekaju, a njih važnija natjecanja,  a to su kadetska i mlađe kadetska liga. A neki su i prvenstveno igračice odbojke na pijesku i dvoranska odbojka im je trening i priprema a slijedeću pijeskašku sezonu.(sponzorirani članak)

DSCN0765